TIP : Zo maak je een Lightpainting met je Huawei

TIP : Zo maak je een Lightpainting met je Huawei

lightpainting huawei

De camera is een heel erg belangrijk onderdeel van je smartphone. Daarmee maak je de foto’s en de video’s die je deelt of bewaart voor later. De camerasoftware op de Huawei smartphones kan veel meer dan alleen foto’s nemen.

Lichtschilderij

Instagrammer Vincenetdemmenie uit Rotterdam heeft het Nederlandse instagramaccount van Huawei tijdelijk overgenomen en een tutorial gemaakt. In deze tutorial legt hij uit hoe je een Lichtschilderij/Lightpainting maakt met je Huawei (of Honor) telefoon.

Met een Lichtschilderij/Lightpainting gebruik je het bewegende licht van bijvoorbeeld auto’s om een schilderij te maken.

Schrijven

Met deze functie is het zelfs mogelijk om met licht te schrijven. Laat iemand de zaklamp activeren op zijn toestel en tegenover je gaan staan. Je activeert de lichtschilderij functie en drukt op opname, daar laat je hem of haar een tekeing maken met het licht. Succes gegarandeert.

 

#lightpainting #huawei

Een foto die is geplaatst door Dimitry Vleugel (@dim_nl) op

Geef een reactie