Informatie gelekt over de verschillende versies van de Huawei 10 en P10 Plus

Informatie gelekt over de verschillende versies van de Huawei 10 en P10 Plus

Nadat er al informatie naar buiten was gekomen over de vermoedelijke specificaties van de Huawei P10 en de Huawei P10 Plus.
Is er nu ook een foto naar buiten gekomen waarop staat in welke verschillende versies de Huawei P10 en de Huawei P10 Plus op de Markt zullen worden gebracht.

Huawei P10

Volgens de foto zou de zouden er drie verschillende versies van de Huawei P10 op de markt komen. De eerste versie van de Huawei P10 zou worden uitgerust met 4GB Ram en 32GB aan interne opslag. Het middelste model van de Huawei 10 zou worden uitgerust met 4GB ram en 64GB aan interne opslag. Terwijl het uitgebreidste model van de Huawei P10 zal worden uitgerust met 6GB aan ram met 128 GB aan interne opslag.

Huawei P10 Plus

Van de Huawei P10 Plus zouden de twee verschillende versies op markt komen. Een versie van de Huawei P10 Plus zou worden uitgerust met 4GB aan ram en 64GB aan interne opslag terwijl het andere model van de Huawei P10 Plus zou worden uitgerust met 6GB aan Ram en 128 GB aan interne opslag.

Verschillen

Het enige waar de Huawei P10 en de Huawei P10 Plus van elkaar gaan verschillen is in het scherm. De Huawei P10 Plus zou een gebogen scherm gaan krijgen. Net zoals Samsung dit heeft gedaan bij de Samsung Galaxy S7 Edge. Verdere specificaties van de toestellen zullen zijn een 5.5 Inch scherm met een resolutie van 1440 bij 2560 pixels.

Een dual 12 megapixel camera setup aan de achterzijde en een 8 megapixel camera aan de voorzijde. Beide toestellen zullen ook worden uitgerust met Huawei eigen processor de Hisilicon Kirin 965 processor.

 

Bron Allaboutphones

Geef een reactie