Huawei P8 Lite 2017 vanaf vandaag te koop in Nederland

Huawei P8 Lite 2017 vanaf vandaag te koop in Nederland

Twee weken geleden heeft Huawei de Huawei P8 Lite 2017 aangekondigd.

Dit is het eerste midrange toestel van Huawei in 2017 met goede specificaties en een mooie glazen behuizing.

 

De Huawei P8 Lite 2017 heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een glazen paneel zitten. Dit alles wordt omringd door een frame van metaal. Het toestel heeft een schermdiagonaal van 5.2 inch met een resolutie van 1080 bij 1920. Intern wordt het toestel aangedreven door een Hisilicon Kirin 655 met 3GB aan ramgeheugen.

Deze Processor heeft 8 kernen waardoor deze 60 % sneller zou zijn moeten zijn ten opzichte van de Kirin 650. Het interne geheugen bedraagt 16GB en is te uitbreiden met een Micro sd kaart tot 128 GB, verder heeft het toestel ook dualsim-ondersteuning. Met de camera aan de achterzijde kun je foto’s maken in een resolutie van 12 megapixel en selfies kun je maken met de 8 megapixel selfiecamera.

Verder heeft Huawei ook een versie 4 van de vingerafdrukscanner in het toestel gestopt. Waarmee je bijvoorbeeld bepaalde apps kunt openen of de zaklamp kunt aanzetten.

De accucapaciteit van het toestel bedraagt 3000 mAH.

Software

De Huawei P8 Lite 2017 draait op de nieuwste versie van Android namelijk Android 7.0 met de nieuwste versie van Huawei’s skin de EMIU 5.0. Wilt u weten wat er allemaal nieuw is met de EMIU 5.0 lees dan hier ons uitgebreide artikel erover.

Kopen

De Huawei P8 Lite 2017 is vanaf deze week breed beschikbaar bij de verschillende retailers en de adviesprijs bedraagt € 249 euro. (Kleuren Zwart, Wit & Goud)
Zoals bij Coolblue, belsimpel, Bol.com

#TeamHuaweiNLNews

Geef een reactie