Google geeft een Huawei P10 Lite weg !!!

Google geeft een Huawei P10 Lite weg !!!

Google sluit de zomerstop van “Vraag Het Google” af met een extra lange aflevering waarin ze terugkijken op de beste momenten uit “Vraag Het Google” en een Huawei P10 Lite weggeven!

Wat is “Vraag Het Google”?

“Vraag Het Google” een serie van Google waarin kijkers vragen kunnen stellen aan Google. Ze zoeken dan op een leuke manier antwoord op jou vragen. Door zelf een weerbericht te presenteren of met een professionele bakker brood te maken. Vragen die beantwoord zijn: ‘Hoe maak je brood?’ of ‘Hoe wordt je succesvol op YouTube?’.

Ze geven ook informatie over hoe het er bij Google in Nederland aan toegaat met een rondleiding door het gebouw en of een vlog van hoe een dag bij Google verloopt. Verder geven ze informatie over Google diensten en tips hoe je het beste eruit kunt halen.

Hoe kun je de Huawei P10 Lite winnen ?

Maak een video van jezelf met zoveel mogelijk andere mensen waarin jullie “Vraag Het Google” scanderen. Wat inhoud dat je met zoveel mogelijk mensen in beeld tegelijkertijd “Vraag Het Google” roept.

Denk bijvoorbeeld aan de klas of met de voetbalvereniging. De persoon met die meeste mensen “Vraag Het Google” in beeld scandeert wint de Huawei P10 Lite.

Je kunt de video mailen naar vraagh@google.com of plaatsen in de comments op de video.

Wat is de Huawei P10 Lite ?

De Huawei P10 Lite is een midrange toestel van Huawei. Heeft 5,1 inch Full-HD scherm, Krachtige Kirin 655 processor, 32GB opslagcapaciteit, 4GB Ram Geheugen. De accu heeft een capaciteit van 3000 mAH en heeft een mooie glazen behuizing. Foto’s maak je in 12 en 8 megapixel met een diafragma van F/2.2.

Veel plezier met het meedoen!

#TeamHuaweiNL

Geef een reactie