Huawei introduceert de HUAWEI P smart 2019

Huawei introduceert de HUAWEI P smart 2019

De nieuwe en verbeterde alleskunner: Huawei introduceert de HUAWEI P smart 2019 met groter scherm en Dual AI camera.

Huawei introduceert de HUAWEI P smart 2019. Met een ruim bemeten dewdrop display en een nieuwe, nog krachtigere Kirin 710 octacore chipset, biedt de HUAWEI P smart 2019 de kwalitatieve gebruikservaring waar de P smart Series om bekend staat. De AI camera’s aan zowel de voor- als achterzijde maken deze allround smartphone compleet.

Bij de nieuwste P smart 2019 zijn alle aspecten van zijn voorganger verbeterd. Het toestel heeft een compleet nieuw ontwerp en dankzij de laatste technologieën sluit hij bovendien nóg beter aan bij de dynamische behoeften gebruikers die alles uit hun smartphone willen halen.

Prettige kijkervaring
De HUAWEI P smart 2019 heeft een groot beeldscherm dankzij het 6.21-inch 19.5:9 dewdrop scherm. Naast het grotere scherm is de bovenste bezel vervangen door een onopvallende parelvormige notch waarin de selfie-camera is ondergebracht. Een levensechte kijkervaring wordt gecreëerd door de 415ppi pixeldichtheid van het paneel met een hogere FHD+ (2340×1080) resolutie en de ondersteuning van 85 procent van het NTSC-kleurengamma. Daarnaast bevat de HUAWEI P smart 2019 de nieuwe TÜV Rheinland gecertificeerde Eye Comfort Mode. Hierdoor wordt schadelijk, hoogenergetisch blauw licht weggefilterd om zo de vermoeidheid van de ogen van de gebruiker te verminderen.

Perfecte selfies
De HUAWEI P smart 2019 is uitgerust met verbeterde camera’s aan de voor- en achterzijde. Aan de voorzijde is een 8MP selfie-camera geïntegreerd in de dewdrop notch. De camera hardware is krachtiger geworden en daarnaast ondersteunt de selfie-camera nieuwe AI- en AR-mogelijkheden en functies zoals gebarenherkenning. Met de portretmodus kunnen gebruikers gemakkelijk verfraaiende effecten toevoegen aan de virtual viewfinder, om foto’s naderhand te perfectioneren. De selfie-camera herkent en optimaliseert acht categorieën van veelvoorkomende selfie-achtergronden (* Deze feature komt spoedig na de lancering beschikbaar via een automatische software update.), waardoor de camera automatisch de juiste instellingen kiest voor het beste resultaat.

Krachtige Dual AI Camera
Als marktleider op het gebied van smartphone fotografie staat Huawei bekend om de krachtige camera’s. De Dual AI Camera bestaat uit een 13MP hoofdcamera en een 2MP secundaire camera. De primaire camera van hoge resolutie is uitgerust met een 5p f/1.8 groothoek lens die een virtueel diafragmabereik heeft van f/0.95-16. De secundaire camera verzamelt diepte-informatie voor nauwkeurige dieptesegmentatie en het creëren van natuurlijke bokeh effecten. Samen produceren deze camera’s kwalitatieve foto’s. AI herkent meer dan 500 scènes waardoor foto’s real-time geoptimaliseerd worden. Bovendien werkt de HUAWEI AI Image Stabilization samen met de lens met groot diafragma om ‘s nachts heldere, gedetailleerde, scherpe foto’s te maken zonder dat je hier een statief voor nodig hebt.

Deze diashow vereist JavaScript.

Verbeterde prestaties voor dagelijks gebruik
De HUAWEI P smart 2019 is uitgerust met de nieuwe Kirin 710 Chipset. De nieuwe octacore chipset is gemaakt met de 12nm-procestechnologie en heeft een CPU kloksnelheid tot 2.2GHz. Kirin 710 zorgt voor een soepel en natuurlijk systeemrespons, meeslepende gameprestaties en een uitstekende energie-efficiëntie. De beeldsignaalprocessor (ISP) en digitale signaalprocessor (DSP) in de chipset versnellen alle fotografie-optimalisaties en verbeteren de kwaliteit van de output.

EMUI
EMUI 9.0 zit standaard op de HUAWEI P smart 2019. Het nieuwste, op Huawei aangepaste AndroidTM 9 Pie besturingssysteem optimaliseert waar processing plaatsvindt om het gebruik van de CPU-kern over de hele linie te verbeteren. GPU Turbo 2.0, de nieuwste versie van Huawei’s op AI gebaseerde grafische bewerking, verdubbelt de energie efficiëntie van de GPU en biedt tot 30 procent betere GPU prestaties. Door deze mogelijkheid is de HUAWEI P smart 2019 in staat een stabiele, high-framerate ervaring te leveren op alle gebieden van mobile entertainment.

Batterij
Bovendien gaat de 3400mAh batterij bij dagelijks gebruik minimaal een dag mee. De batterij ondersteunt tot wel 10 uur lang internetgebruik op 4G netwerken, tot wel 18 uur lang het continu afspelen van video’s en tot maar liefst 96 uur aaneengesloten muziek afspelen. Daarnaast past het slimme batterijbeheersysteem verschillende maatregelen toe om de levensduur van de batterij verder te verlengen.

Stijlvol en sterk
De HUAWEI P smart 2019 is verkrijgbaar in twee kleuren, Midnight Black en Aurora Blue. Het 3D curved ontwerp met een glanzende achterzijde geeft de smartphone een premium look en feel. Omdat smartphones zo’n integraal onderdeel zijn van het moderne leven is de HUAWEI P smart 2019 zó ontworpen dat hij tegen een stootje kan.

Bestellen/actie
De HUAWEI P smart 2019 komt vanaf 2 januari 2019 in de voorverkoop en is vanaf 11 januari 2019 verkrijgbaar bij de bekende Huawei verkooppunten voor een adviesprijs van 249 Euro. Wie tussen 2 januari 2019 en 11 januari de HUAWEI P smart 2019 bestelt, ontvangt de activity tracker HUAWEI Band 3 Pro t.w.v 99 Euro cadeau.

Een filmpje over/met de P Smart 2019. Deze is wel Duitstalig.

Bent u van plan deze telefoon te gaan bestellen? Laat dan een berichtje achter onder dit artikel.

Geef een reactie