Huawei lanceert opvolger van succesvolle P Smart: P Smart+

Huawei lanceert opvolger van succesvolle P Smart: P Smart+

Huawei lanceert opvolger van succesvolle P Smart: P Smart+

De Huawei P Smart+ samengevat:
– Eerste Huawei smartphone met sterkere frontcamera dan backcamera
– FullView-display met 6.3” FHD+ scherm biedt optimale schermervaring
– Eindeloos gamen met ‘Game Suite’ en niet-storen functies
– Vier camera’s uitgerust met smart-technologie voor unieke fotografie ervaring

Een half jaar na de introductie van de succesvolle P Smart, lanceert Huawei nu haar opvolger: de P Smart+. Deze nieuwste aanwinst binnen de P Smart-serie is ontwikkeld voor de smartphonegebruiker die de telefoon ziet als het perfecte middel om zichzelf uit te drukken. De P Smart+ is daarom Huawei’s eerste smartphone met een sterkere (selfie)camera aan de voorkant, dan aan de achterkant. Met de P Smart+ brengt Huawei slimme technologie en kwalitatieve hardware naar een bereikbaar prijssegment.

Het oog wil ook wat
De Huawei P Smart+ is voorzien van het nieuwste generatie FullView-display met 6.3” FHD+ scherm. Dit bevat de juiste schermafmetingen waardoor de gebruiker in één blik kan genieten van scherpere afbeeldingen. De nieuwe telg uit de P Smart-familie heeft een upgrade gekregen op het gebied van kleurweergave: het apparaat beslaat 85% van het kleurengamma en biedt daarmee kleurrijk kijkplezier. De P Smart+ wordt bovendien ondersteund door EMUI 8.2 en Android 8.1 Oreo voor een krachtige gebruikerservaring.

‘Lights, camera, action’
Steel de show met de mooiste foto’s! Met de Huawei P Smart+ kunnen de beste selfies en foto’s worden gemaakt. Het toestel heeft vier camera’s: twee aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevat het toestel een 24MP lens en een 2MP lens voor adembenemende selfies. Aan de achterzijde bevat het toestel een camera met een 16MP en 2 MP lens voor prachtige foto’s met Bokeh effect. Ervaren of onervaren, jong of oud, iedereen kan met de P Smart+ goede foto’s maken.

Vanaf nu hoef je niet te meer stoeien met de juiste lichtinval. Het toestel bevat vijf verlichtingsstanden, zoals zachte verlichting, vlinderverlichting en podiumverlichting voor studiokwaliteit foto’s. De HDR Pro functie zorgt ervoor dat selfies in real-time gecheckt kunnen worden. Ben je van plan om ’s avonds door te gaan? De Light Fusion op de P Smart+ heeft vier-in-een-pixel technologie waardoor er 300% meer licht binnenkomt. Hierdoor verbetert de helderheid, ook als foto’s in het donker worden gemaakt. Met de Front Circular Screen Light komt er meer licht binnen tijdens het maken van selfies en kan er meteen een preview getoond worden van selfies in donkere omstandigheden.

Intelligentie in je broekzak
Door de smart camera herkent het toestel 22 objecten en scenes en stelt daar meteen de juiste instellingen op af. Soms zijn de leukste momenten voorbij voordat iemand het doorheeft. Niet met de P Smart+. De SUPER Slow-mo functie vangt met 480 frames in één seconde ook alle vluchtige momenten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het delen van alle foto’s en selfies met de wereld.

Oneindig gamen
Deze zomer kun jij eindelijk ongestoord genieten van de beste spelletjes op je smartphone. Daarop biedt P Smart+ een antwoord. De ‘Game Suit’ optimaliseert jouw game ervaring met de ‘niet storen functie’. Alle berichten, telefoontjes en alerts kunnen tijdelijk geblokkeerd worden of meldingen worden subtiel in een klein venster getoond. Om het geheel af te maken: met de Histen 5.0-3D surround sound op de P Smart+ komen alle games via je koptelefoon tot leven. Bang dat je batterij het opgeeft voordat het laatste level is gehaald? Met een 3340mAh batterij op de P Smart+ ben je wel even zoet.

Prijzen en beschikbaarheid:
De P Smart is beschikbaar in twee kleuren: zwart en Iris Purple en zal vanaf 8 augustus te koop zijn bij Tele2, Media Markt, Belsimpel en Mobiel.nl voor een adviesprijs van € 349,-

Deze diashow vereist JavaScript.

De volledige specificaties:
• Scherm: Grote: 6.3″, Resolutie: 2340 x 1080px, 409ppi, Technologie: IPS
• Processor: HUAWEI Kirin 710 4 x Cortex-A73 (2.2GHz) + 4 x Cortex-A53 (1.7GHz)
• Besturingssysteem: Android 8.1 met EMUI 8.2
• Geheugen: Intern: 4GB RAM, 64GB ROM, Extern: micro SD kaart tot 256GB
• Camera: Achterzijde: 16MP + 2MP, f2.2, Voorzijde: 24MP + 2MP, f2.0
• Vingerprint: Yes
• Batterij: Capaciteit: 3340mAh
• Standby: tot 300 uur*
• Spreek tijd: tot 320 minuten*
*Standby tijd en spreek tijd hangen af van het gebruik door de gebruiker en de netwerk conditie
• SIM: Mogelijkheid voor dual-sim:
• Card slot 1: Nano-SIM kaart
• Card slot 2: Nano-SIM kaart of micro SD kaart
• Netwerk: 4G: B1/B3/B5/B7/B8/B20, 3G: B1/B5/B8
• Connectiviteit: WiFi: 802.11b/g/n @2.4GHz, Bluetooth®: BT 4.2, BLE, aptX, aptX HD, HWA
• NFC: Niet aanwezig
• USB connector: Micro-USB type: 2.0
• USB features: OTG, tethering, opladen
• Gewicht: 169g (inclusief batterij)

Wat zit er in de doos:
• HUAWEI P smart+
• Ingebouwde batterij
• Oplader
• USB kabel
• 3.5mm headset
• Eject-tool
• Garantiekaart
• Snel start handleiding

De doos met de telefoon: afmetingen en gewicht:
Grote: 170 x 89 x 60mm
gewicht: 405g

Geef een reactie