“Huawei P Smart +” nu te koop.

“Huawei P Smart +” nu te koop.

De Huawei P Smart + is het ideale toestel voor de back to school periode. Met zijn vier camera’s en de ingebouwde augmented reality, maak je de leukste selfies. En je kunt maar blijven gaan, want de accu is sterk genoeg om je powerbank thuis te kunnen laten.

Het grote 6,3’ scherm laat je helemaal opgaan in al je video’s en games en dankzij de extreem dunne randen is het toestel nog steeds handzaam. En met de razend populaire Twilight-kleur, die van blauw naar paars verloopt, is het toestel super modern.

Met ruim voldoende opslaggeheugen en de geheel nieuwe Kirin 710-processor, vlieg je door alle apps heen. En met Android 8.0 ben je verzekerd van de laatste updates en beveiligingstechnieken.

De P Smart + is per direct verkrijgbaar bij Tele2, Media Markt, Belsimpel en Mobiel.

Geef een reactie