Omgekeerde wereld!

Omgekeerde wereld!

Bij ons lijkt het wel de omgekeerde wereld. Met ons bedoel ik de ambassadeurs van Honor en Huawei.

huaweihonor

Waar iedereen al lang en breed bekend is met het merk Huawei, komen wij ook nog eens aan. Natuurlijk waren wij al lange tijd bekend met Huawei. Hoe kan het ook, aangezien Honor een submerk is van Huawei. Over Honor valt meer te lezen op onze andere pagina. De pagina van de Honor Ambassadeurs.

Maar wij zijn dus als groep gegroeid als Honor Ambassadeurs. We hebben regelmatig, lees dagelijks, contact met elkaar. Dit contact verloopt bijna altijd via Hangouts. Een aantal keren per jaar zien we elkaar ook daadwerkelijk onder het genot van een drankje en hapje. Onze pizza avonden!

Tijdens onze gesprekken hebben we het regelmatig over Huawei en zodoende kwamen we op het idee om ook dit te gaan uitwerken. Aangezien we allemaal wel weg zijn van beide merken, kon Huawei dus eigenlijk niet achterblijven.

Wij zijn dus begonnen met Honor, maar zijn overtuigd dat Huawei nu ook kan volgen. Je kan ze tenslotte niet los van elkaar zien. We kregen ook regelmatig de vraag wat voor merk Honor is en dan kwam er bijna altijd bij het antwoord dat Honor het kleinere zusje of broertje is van Huawei. Dus vanaf nu kan iedereen met vragen over Huawei hiervoor bij ons terecht. Wij zullen de vragen zo goed en snel mogelijk proberen te beantwoorden. Net zoals we dat deden als Honor Ambassadeurs.

#TeamHuaweiNL

Geef een reactie