Huawei introduceert: Mate 20 serie

Huawei introduceert: Mate 20 serie

Huawei introduceert de digitale zakelijke partner van nu: de Mate 20 Lite

Nieuwste Huawei Mate 20 Lite smartphone vanaf maandag 10 september verkrijgbaar

Op de eerste dag van de consumentenelektronicabeurs IFA in Berlijn, 31 augustus, kondigt Huawei de lancering van een nieuwe generatie Mate smartphones aan: de Mate 20 serie. De wereldwijde lancering van de nieuwe Mate 20 toestellen is op 16 oktober, maar met de lancering van de Mate 20 Lite licht Huawei alvast een tip van de sluier op. De Mate 20 lite is vanaf maandag 10 september beschikbaar voor de Nederlandse consument.

De Mate 20 Lite is speciaal ontwikkeld voor de ambitieuze young professional. De Mate 20 Lite biedt de ideale combinatie van beauty & brains: met kracht, functionaliteit en fotografie in een strak en eigentijds zakenjasje.

Kracht
De Mate 20 Lite draait op de krachtige Kirin 710 System on a Chip (SoC chipset) met AI. Deze 12-nanometer chipset met een A73 kern is 75% krachtiger dan de A53 kern in de Kirin 653. De AI in deze chipset – in combinatie met een 4GB RAM geheugen – zorgt ervoor dat je het maximale van deze telefoon kunt vragen. De Mate 20 Lite heeft een 3750 mAh batterij. Waardoor het werken in documenten, of het spelen van games tussen de bedrijven door, niet gehinderd hoeft te worden om de smartphone op te laden.

Functionaliteit
De Mate 20 Lite draait op EMUI 8.2 versie op Android Oreo en pakt uit met een scala aan AI-gedreven functies. Dit maakt deze smartphone tot een echte volwaardige zakelijke partner die op alle fronten met je meedenkt in de hectiek van alledag. De smartphone zorgt er voor dat wanneer de verbinding wegvalt – bijvoorbeeld wanneer je in een lift stapt – het gesprek ‘on hold’ wordt gezet in plaats van het af te breken. Om zodra het kan de verbinding automatisch te herstellen. Kunstmatige intelligentie AI in de smartphone zorgt onder alle omstandigheden voor de beste gespreksomstandigheden: door optimale noise cancelling bij telefoongesprekken in een luidruchtige omgeving; en het automatisch verbeteren van de verstaanbaarheid wanneer er wordt gefluisterd. Het toestel beschikt over een FHD+ FullView beeldscherm van 6,3-inch, met 4% groei in de screen-to-body ratio in vergelijking tot zijn voorganger.

Fotografie
Huawei en fotografie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en de Mate serie tilt dit naar een nieuw niveau. Dankzij de vier AI-camera’s in de Mate 20 Lite, twee aan de voorkant en twee aan de achterkant kan de Mate 20 Lite onder vrijwel alle omstandigheden op slimme wijze prachtige foto’s maken. De 24 megapixel camera aan de voorkant legt het beeld vast en de 2 megapixel camera zorgt voor diepte in de foto. Deze dubbele camera zorgt voor een perfecte selfie-kwaliteit en een fantastische beeldkwaliteit bij video calls. Aan de achterkant van het toestel is een 20 megapixel camera en een 2 megapixel camera. De door AI gedreven camera herkent de omgeving en past zich daarop aan. Met meer dan 500 scenario’s kan de camera zich aan vrijwel elke situatie aanpassen om de best mogelijke fotokwaliteit te garanderen.

De Mate 20 Lite, is uit te bereiden met een tweede sim of extra geheugenkaart. Het toestel is vanaf 10 september verkrijgbaar in de kleuren black, sapphire blue en platinum gold met een adviesprijs van €399,00.

Deze diashow vereist JavaScript.

Technische specificaties:

Scherm
Groote: 6.3″
Resolutie: 2340 x 1080 pixels
Technologie: LTPS IPS

Processor
Type: HUAWEI Kirin 710 Octa-Core
4 x Cortex-A73 2.2GHz + 4 x Cortex-A53 1.7GHz

Besturingssysteem
Android 8.1
EMUI 8.2

Geheugen
Intern: 4GB RAM, 64GB ROM
extern: microSDTM card up to 256GB

Camera
Achterzijde: 20MP + 2MP, f1.8
Voorzijde: 24MP + 2MP, f2.0

Interactie
Vingerprint scanner: Achterzijde

Batterij
Capaciteit: 3750mAh
Standby: tot 500 uur*
Spreektijd: tot 23 uur*
*Standby tijd en spreektijd hangen af van het gebruik en de netwerk kwaliteit

SIM-kaart
Kaart slot 1: Nano-SIM kaart
Kaart slot 2: Nano-SIM kaart of micro SD kaart

Netwerk
4G: B1/B3/B7/B8/B20 (DL: Cat.13, 400Mbit/s, UL: Cat.13, 150Mbit/s)
3G: B1/B2/B4/B5/B8

Verbindingen
WiFi: 802.11a/b/g/n/ac, 2.4GHz & 5GHz
Bluetooth®: BT 4.2 with support for BLE, aptX™, aptX™ HD, HWA
NFC: Ja
USB connector: Type-C
USB type: 2.0
USB mogelijkheden: OTG, MTP, PTP, tethering, opladen

Gewicht
Ongeveer 172g (inclusief batterij)

Wat zit er in de doos als je de Huawei Mate 20 Lite koopt:
– HUAWEI Mate20 lite
– Ingebouwde batterij
– Oplader
– USB kabel
– 3.5mm headset
– Eject tool
– Garantie kaard
– Snel start handleiding

De doos als je deze koopt:
– Maat van de doos: 170 x 89 x 60mm
– Gewicht: 405g inclusief de inhoud

Geef een reactie