Huawei brengt Matebook-serie naar Nederland

Huawei brengt Matebook-serie naar Nederland

Met de introductie van de Matebooks in Nederland stapt Huawei in een nieuw segment en brengt hiermee een groter en geïntegreerd ecosysteem van devices naar consumenten. De Matebook zal meteen in vier versies verschijnen: van back to school tot back to work voor ieder wat wils.

– Met krachtige features, top prestaties en weergaloos design is de Matebook-serie uniek in zijn klasse
– Matebook-serie in verschillende afmetingen beschikbaar: 13,9, 14 en 15,6-inch
– Huawei bouwt in snel tempo het eigen ecosysteem van devices uit

De Matebook-serie is in verschillende afmetingen beschikbaar: 13,9-inch, 14-inch en 15,6-inch. Voor iedere tas is er dus een geschikte Matebook te vinden. De Matebook X Pro heeft een 13,9-inch scherm en een gloednieuw 3K HUAWEI FullView Display, inclusief touchscreen. De behuizing is slechts 14,6 mm waardoor je het overal mee naartoe kan nemen. De MateBook X Pro heeft een 3K-scherm met een LTPS-touchscreen van 3000 x 2000 pixels, een kleurengamma van 100% sRGB en een maximale helderheid van 450 nits. De verhouding tussen scherm en behuizing is 91% en de kijkhoek kan een indrukwekkende 178 graden bereiken.


Huawei Matebook X Pro

Innovatie en design volledig geïntegreerd
Veel van de innovatieve smartphonetechnologieën van Huawei vind je terug in de Matebook-serie. De Matebooks zijn voorzien van een supersnelle aan/uit – knop met fingerprintscanner, waarmee in slechts enkele secondes ingelogd kan worden na het uitschakelen en na slaapstand. Een multifunctionele oplader ondersteunt USB-C fast charging, ook een kenmerk van veel Huawei smartphones.

Uitwisselen, delen en wegschrijven van grote bestanden gaat op de Matebook moeiteloos. Gegevens worden makkelijk overgezet door de DisplayPort met twee USB-C-poorten aan de linkerkant. De Thunderbolt ™ 3-poort (compatibel met USB-C) biedt een snellere overdrachtssnelheid. Door 8th Generation Intel® Core ™ i7 8550U-processor* is het toestel razendsnel en ondersteunt supersnel Wi-Fi®-internet. Perfect dus als je ’s avonds nog een deadline moet halen.

De Matebooks zijn voorzien van ‘s werelds eerste verzonken camera die onopvallend in het toetsenbord zit. Om de camera te activeren, hoef je alleen maar op de cameratoets te drukken en deze zal verschijnen. Hierdoor kies jij zelf wanneer je de camera gebruikt. Dit draagt ook in hoge mate bij aan de perfecte beleving van het FullView Display. Door het ontwikkelen van een high-speed transport protocol stelt Huawei Share gebruikers in staat om snel, eenvoudig en veilig foto’s en bestanden uit te wisselen, zonder USB-compatibiliteitsproblemen. De Matebooks zijn uitgerust met een Dolby Atmos geluidssysteem en luidsprekers die voor perfect geluidskwaliteit zorgen.

Matebook D
De HUAWEI MateBook D is beschikbaar in een 14-inch en 15,6-inch versie en beide zijn uitgerust met 4K-videoweergave. De MateBook D 15,6-inch heeft een slanke metalen behuizing met een dikte van 16,9 mm en de Matebook D 14-inch een dikte van 15,8 mm, waardoor ze zowel stijlvol als gemakkelijk te dragen zijn. De verhouding scherm-tot-lichaam van de 15,6-inch is 83% en die van de 14-inch 81% en de kijkhoek kan een indrukwekkende 178 graden bereiken.


Huawei Matebook D

*Alleen beschikbaar bij de HUAWEI Matebook X Pro en HUAWEI Matebook 14” 60B. HUAWEI Matebook 14” 50B en Huawei Matebook 15” bevat Intel® Core™ i5-8250U processor.

Voor meer informatie over de Matebook-serie: https://consumer.huawei.com/nl//tablets/

De Huawei Matebook-serie komt in Nederland naar diverse Huawei verkoopkanalen en is vanaf 24 augustus 2018 verkrijgbaar bij Bol.com en Media Markt.

Bij Bol.com:
Huawei MateBook X Pro 53010DVB – 16GB – 13.9 inch – grijs € 1899,–
Huawei Matebook D 53010DUW – 8GB – 14 inch – grijs € 1149,–
Huawei MateBook D 53010DVD – 8GB – 14 inch – grijs € 1049,–
In de webwinkel van Media Markt hebben wij deze nu nog niet kunnen vinden.

Geef een reactie