Huawei start met de verkoop van laptops

Huawei start met de verkoop van laptops

Huawei heeft bekend gemaakt dat het gaat beginnen met de verkoop van laptops. Daarom introduceert het bedrijf 2 laptops: de Huawei MateBook X en MateBook D en een 2 in 1 notebook: de Huawei Matebook E.

Huawei MateBook X

De Matebook X heeft een 13 inch scherm zonder ventilator. Heeft een screen-to-body ratio van 88 procent en randen van 4.4 millimeter. Verder heeft de MateBook X een handige aan-/uit knop met ingebouwde vingerafdrukscanner. Voor de chipset is er keuze uit een krachtige 7e generatie Intel Core i5 of i7 Processor. De speakers in de MateBook X zijn voorzien van een Dolby Atmos Sound systeem.

Huawei Matebook D

De MateBook D heeft een scherm van 15,6 inch met een screen-to body ratio van 83 procent met een kijkhoek van 178 graden. Voor de chipset is er keuze uit een krachtige 7e generatie Intel Core i5 of i7 Processor, met Nvidia GeForce 940MX Graphics.

Huawei MateBook E

De Mate Book E is een 2 in 1 notebook met een screen-to-body ratio van 84 procent, heeft een verbeterd folie toetsenbord met een aanpassingsshoek tot maximaal 160 graden. Voor de chipset is er keuze uit een krachtige Intel Core m3 of i5 processor.

Beschikbaarheid

De Huawei MateBook X, D en E gaan officieel niet in Nederland en België worden verkocht. In andere Europese landen als Duitsland, Italië en Spanje zullen de MateBook X, D en E wel verkocht worden.

#HuaweiNLAmbassadeurs

Geef een reactie