Persbericht: Introductie Huawei P10 Lite markeert start verkoop P10-serie in Nederland

Persbericht: Introductie Huawei P10 Lite markeert start verkoop P10-serie in Nederland

Huawei heeft zojuist een persbericht verstuurd waarin de verkoopdatum van de Huawei P10, P10 Plus en P10 Lite word aangekondigd.

Hieronder volgt het letterlijke persbericht:

Introductie Huawei P10 Lite markeert start verkoop P10-serie in Nederland

P10 en P10 Plus vanaf vrijdag 24 maart en P10 Lite vanaf maandag 28 maart in de winkels

Voorburg, 22 maart 2017 – Huawei kondigt vandaag aan dat de nieuwe Huawei P10 Lite vanaf dinsdag 28 maart in Nederlandse winkels verkrijgbaar is. De nieuwste aanwinst in de P10-serie is daarmee de ideale uitsmijter voor de smartphonegebruikers die de kwaliteit van de P10 en P10 Plus in een iets lichter jasje willen. De P10 en P10 plus zijn al vanaf vrijdag 24 maart te koop.
Esthetisch en met uitmuntende techniek van de Huawei P10-familie zet de Huawei P10 Lite een nieuwe standaard in de ‘Lite’ categorie. De Huawei P10 Lite is een slank, stijlvol en krachtig toestel met geavanceerde cameramogelijkheden die de gebruiker een artistieke fotostudio in zakformaat geeft. De Huawei P10 Lite heeft een ontwerp met strakke lijnen en dezelfde minimalistische look als de P-series. Het 5.2 inch Full HD scherm met een randje van maar 1,21 mm en een verbeterde eye comfort mode, zorgt dat het toestel prettig is om te zien en naar te kijken.

Lang gebruik en snel laden; mede door nieuw besturingssysteem

Omdat consumenten steeds meer onderweg zijn, biedt de Huawei P10 Lite meer snelheid en minder stroomverbruik. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Huawei Kirin 658 chipset en de 16nm Octa-core CPU. De 4GB RAM maakt het toestel perfect voor het streamen van multimedia, games en ieder ander intensief gebruik .
 
Het vernieuwde EMUI 5.1 besturingssysteem past zich aan aan de gewoontes van de gebruiker. Hierdoor zorgt het systeem voor een verbeterd verbruik van de accu en een gepersonaliseerde ervaring. Bovendien zorgt de fingerprint techniek voor een snelle en veilige controle over het toestel.
De accu van de Huawei P10 Lite gaat langer mee dan ooit. De Smart Power-Saving 5.0 energiebespaarmodus en 18W snellaadtechniek, inclusief een 3000 mAh accu geven een langere gebruiksduur en minder laadtijd wanneer de accu leeg is. De snellaadtechnologie laadt de accu in een half uur voor 43 procent op, een laadtijd van 10 minuten zorgt er al voor dat de gebruiker twee uur onafgebroken video kan kijken. Het volledig laden van de accu kan in 90 minuten.
 

Uitstekende foto’s in weinig licht

De geavanceerde camera kent veel innovaties van de Huawei P10 om de mooie momenten in het leven te vangen en vast te leggen. De 12 megapixel achterzijdecamera en grotere 1.25μm single pixel sensor zorgen ervoor dat de gebruiker exceptionele beelden kan schieten, vooral in situaties met weinig licht. De 8 megapixel camera aan de voorzijde met portretmodus verbetert elke selfie door een ‘bokeh’ effect aan de achtergrond toe te voegen.

Duurzamere behuizing en slimme sneltoetsen

De Huawei P10 Lite ondergaat bovendien een serie van geavanceerde processen waaronder keramisch zandstralen. Dit maakt het toestel duurzamer en beter bestand tegen corrosie dan andere toestellen uit zijn categorie. De Huawei P10 Lite is beschikbaar in de kleuren Midnight Black en Platinum Gold. Andere kleuruitvoeringen volgen later.
Ook is voor de eerste keer de Huawei Knuckle Sense Technologie toegevoegd aan de ‘Lite series’. De Knuckle Sense Technologie zorgt ervoor dat de gebruiker eenvoudige short-cuts kan maken zoals kloppen of tekenen op het scherm om screenshots vast te leggen.

Vroege vogels krijgen een Leica Sofort Camera

Met de start van de verkoop in winkels eindigt de P10 en P10 Plus pre-order actie. Consumenten kunnen tot en met donderdag 23 maart 2017 de P10 en P10 Plus als pre-order bestellen via http://denieuwstehuawei.nl/, krijgen een Leica Sofort camera t.w.v. €289. In T-Mobile winkels kan dat tot en met vrijdag 24 maart 2017. Met deze unieke instant-camera kan je jouw meest magische momenten direct vangen en letterlijk in je hand houden. In de T-Mobile Flagshipstore in de Amsterdamse Kalverstraat kan de Leica Sofort camera gelijk worden meegenomen. In alle andere winkels zal deze nagestuurd worden.
 

Officiële aftrap start verkoop | T-Mobile Flagshipstore Amsterdam

Op vrijdag 24 maart om 10:00 uur zal de officiële start van de verkoop van de P10 familie in Nederland plaatsvinden in het bijzijn van Bernd Knuvers, Head of Shared Sales Services at T-Mobile Netherlands B.V. en Richard de Borst, Director Consumer Business Group Netherlands bij Huawei Technologies B.V. in de T-Mobile Flagshipstore in de Amsterdamse Kalverstraat.

Prijzen en beschikbaarheid

De Huawei P10 Lite is beschikbaar in Nederland vanaf 28 maart 2017 voor een consumentenadviesprijs van €349,-.

 

 

#TeamHuaweiNL

Geef een reactie