Huawei Watch 2, Smartwatch die bij de tijd is

Huawei Watch 2, Smartwatch die bij de tijd is

Ook heeft Huawei tijdens de MWC een wearable  gepresenteerd. De Huawei watch 2 heeft een strak design en met de aanwezige specs, zal het een plezier zijn om dit juweeltje om de pols te mogen dragen.

Huawei watch 2

Meer dan alleen tijd

Deze nieuwe wearable van Huawei is 1.4 inch groot en daarmee kleiner als het vorige model. Wel is er een mogelijkheid om een nano-sim kaart te plaatsen. En zo kan deze smatwatch haar eigen 4G dataverbinding opzetten waardoor er geen verbinding met een smartphone gemaakt hoeft te worden. Het Amoled scherm heeft 390×390 pixels, en de watch beschikt over een Wear 2100 Snapdragon. Zo beschikt de Huawei Watch 2 ook over NFC, Bluetooth, Wi-fi en een GPS-tracker.

Naast de 4GB opslaggeheugen, is er 768MB-RAM werkgeheugen aanwezig . De batterij heeft een capaciteit van 420 mAh. Naast dat de Huawei Watch 2 over een GPS-tracker beschikt is deze wearable uitermate geschikt voor sportieve mensen die veel om gezondheid geven. Het weergeven van een hartslag en of je dagelijkse doelen hebt bereikt behoren tot de vele mogelijkheden.

Vrolijke kleuren

 

De Huawei Watch 2 zal in verschillende vrolijke kleuren op de markt komen. Van oranje met een zwarte accent tot zwart met en gele accent behoren tot de beschikbare kleuren.

De smartwatch zal in de derde week van maart te koop zijn, en de advies prijs zal liggen tussen de 329 en de 349 euro.

Geef een reactie