Huawei P10 aangekondigd, waar technologie en kunst samenkomen

Huawei P10 aangekondigd, waar technologie en kunst samenkomen

Huawei heeft haar nieuwste vlaggenschip de Huawei P10 gepresenteerd op de MWC in Barcelona. Dit toestel is een welkome toevoeging aan de P-serie. Daar waar technologie en kunst samenkomen, is de Huawei P10 het ultieme toestel als het gaat om krachtige hardware en software.

Huawei P10

Mobile World Congress 2017

Huawei heeft dit weekend de Huawei P10 aangekondigd tijdens de opening van de MWC in Barcelona. De Huawei P10 is het nieuwste toestel van de P-serie en combineert prachtige hardware met de laatste ontwikkelingen op het gebied van software. Net als haar voorganger is er voor gekozen om de Huawei P10 te voorzien van een dual-camera welke in samenwerking met Leica is ontwikkeld. Door voortgeborduurd te hebben op de Huawei P9 en P9 Lite is de P10 ontstaan, en daardoor heeft dit toestel onder andere een prachtige gebruikservaring.

Foto studio in je handen

Met de Leica camera tilt Huawei de dit nieuwe toestel naar een hoger level. Op de achterzijde van het toestel bevind zich een vernieuwde dubbele camera met een 12 megapixel RGB sensor en een 20 megapixel monochrome sensor met verbeterde fusion algoritmes. Dus het maken van hoogstaande landschapsfoto’s is nu nog gemakkelijker. Dit toestel beschikt tevens over een Highlights functie. Deze technologie kan locatie, mensen en events herkennen en is mede ontwikkeld door een samenwerking met GoPro.

Ontwerp van de Huawei P10

De Huawei P10 is het eerste toestel dat is afgewerkt door Hyper iamond Cut technologie. Bovenop de stijlvolle zandstraalde afwerking komen de kleuren nog beter tot haar recht. De hyper diamond-cut afwerking zal beschikbaar zijn in Dazzling Blue en Prestige Gold. Greenery Rose Gold, Mystic Silver, Graphite Black en Prestige Gold, zijn beschikbaar met een zandstraalde afwerking en Ceramic White zal beschikbaar zijn in hoogglans. Het toestel is 7mm dik wat zorgt voor een comfortabele grip. De dual-camera van Leica is geïntegreerd in het toestel en steekt niet uit.

Huawei P10

Huawei P10 en P10 Plus

Tevens zal er een 5,1 en een 5,5 inch (Huawei P10 Plus) model te verkrijgen zijn, beide modellen hebben  een Concerning Gorilla 5 scherm van 2560×1440 pixels. Naast de metalen afwerking, wat zorgt voor een minimalistische en scherp design, bevindt de vingerafdruksensor zich nu aan de voorkant van het toestel achter de glazen behuizing. De vingerafdruksensor vervangt het de navigatiebalk, waardoor het schermweergave groter is en de smart touch-functie sneller en oneconomischer.

De Kirin 960 processor moet in samenwerking met Huawei’s eigen schil “Emotion UI” versie 5,1 er voor zorgen dat het toestel nog gebruiksvriendelijker is dan haar voorganger. 3200 mAh groot is de batterij welke over SuperCharge Technologie beschikt en dus het toestel zeer snel oplaad.

Prijs en beschikbaarheid

Op 24 maart aanstaande zal de Huawei P10 beschikbaar zijn en heeft een  adviesprijs van 599 euro. De Huawei P10 Plus versie zal voor een bedrag van 749 euro te bestellen zijn.

 

 

 

 

 

One thought on “Huawei P10 aangekondigd, waar technologie en kunst samenkomen

Geef een reactie