Exclusieve Huawei Mate 9 Porsche Design nu verkrijgbaar in Nederland

Exclusieve Huawei Mate 9 Porsche Design nu verkrijgbaar in Nederland

Sinds afgelopen maandag wordt in Nederland de exclusieve Huawei’s Mate 9 Porsche Design verkocht. Nederland is het tweede Europese land waar de Huawei Mate 9 Porsche Edition wordt verkocht.

De Huawei Mate 9 Porsche Design is een exclusieve versie van de Huawei Mate 9 en heeft een gelimiteerde uitgave. Huawei wil met de Huawei Mate 9 Porsche Edition een wat meer eissende groep gebruikers een toestel geven waarbij een hoge standaard wordt geleverd op het gebied van technologie, performance en luxe.

In opdracht van Huawei heeft Porsche Design een toestel ontworpen met naadloos gebogen randen, een grafiet afwerking, in een stijlvolle zwarte kleur.

Specificaties

De Huawei Mate 9 Porsche Design combineert een mooi design met goede prestaties. Het Amoled beeldscherm heeft een curved scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 en is 5.5 inch groot. Het toestel wordt aangedreven door een Hisilicon Kirin 960, samen met 6GB aan werkgeheugen en 256 GB aan interne opslag. De grote 4000 mAh accu zorgt ervoor dat je pas na twee dagen (normaal gebruik) je telefoon hoeft op te laden. Als je dan de Huawei Mate 9 Porsche Design uiteindelijk moet opladen zorgt de SuperCharge technologie ervoor dat dat heel snel gebeurd is.

De tweede generatie dual lens camera, ontworpen in samenwerking met Leica, heeft een toonaangevende monochroom 20 megapixel camera en 12 megapixel kleurencamera. Dit creëert spectaculaire videografie en fotografie en voldoet hiermee aan de hoge eisen van vele gebruikers.

Verder is de Huawei Mate 9 Porsche Edition ook compatibel met Googles Daydream VR headset. Waardoor het bijvoorbeeld net lijkt of je in een game zit of in je eigen mini bioscoop Netflix zit te kijken als je een vr-bril hebt.

Beschikbaarheid

De Huawei Mate 9 Porsche Edition is te koop en te bewonderen in alle Media Markt winkels en webshop en in Huawei’s eigen online webshop: Vmall. De Huawei Mate 9 is verkrijgbaar in de kleur Graphite Black en krijgt een adviesprijs mee van € 1.399,–.

Hierbij een overzicht van alle foto’s die wij ter beschikking kregen van Huawei:

Deze diashow vereist JavaScript.

Eerder schreven wij al 2 stukken over de Huawei Mate 9:

Huawei Mate 9 review

Huawei Mate 9: Alles wat je moet weten

#TeamHuaweiNL

Geef een reactie