Informatie Huawei MediaPad T3 vroegtijdig uitgelekt

Informatie Huawei MediaPad T3 vroegtijdig uitgelekt

Er is nu informatie uitgelekt over de Huawei MediaPad T3 (modelnummer: KOB-L09).
Deze tablet zal waarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress in Barcelona volgende maand officieel worden aangekondigd.

Keurings instanties

De Huawei MediaPad T3 is namelijk door certificatie-instanties geweest. Hierdoor we weten dat er een nieuwe tablet aan zit te komen. Veel weten we echter nog niet over de MediaPad T3, maar we denken dat dit, net als zijn voorganger de MediaPad T2, een midrange tablet zal zijn met verbeterde specificaties. De MediaPad T2 had een 7-inch model met een resolutie van 1024 x 600 pixels. Dit toestel had een Snapdragon 615-processor en 3GB ram. Met de software zal MediaPad T3 waarschijnlijk gebaseerd zijn op Android 7.0 met de EMUI 5.0

We denken dat de Huawei MediaPad T3 samen met de Huawei P10 volgende maand op het Mobile World Congress zullen worden aangekondigd.

Bron Tabletsmagazine.nl

Geef een reactie