Topman Huawei bevestigd komst Huawei P10 & P10 Plus

Topman Huawei bevestigd komst Huawei P10 & P10 Plus

​De Huawei P9 & P9 Plus draaien al een tijdje mee op de Smartphonemarkt en de tijd is ook bijna rijp voor de opvolgers van deze telefoons de Huawei P10 & P10 Plus.

Bevestiging

Yu Chengdong , CEO van Consumer Business van Huawei heeft bevestigd aan de site Technology dat de Huawei P10 en P10 Plus er komen.

Ook heeft hij verteld aan de site dat ze de telefoons in de periode Maart – April verwacht kunnen worden. De prijs van de toestellen wist hij helaas nog niet. Beide toestellen zouden ook worden uitgerust met draadloos opladen. Volgens foto’s die uitgelekt zijn zouden de P10 & P10 Plus ook weer camera’s van Leica bevatten.

Verder werd gesproken over dat de processor van de toestellen een Kirin 960 zou zijn met 6GB aan ram. Nieuw is dat de telefoons gebogen schermen zouden krijgen net zoals bij de Samsung Galaxy S7 Edge.

De toestellen zouden bij aankondiging draaien op Emui 5.0 met Android 7.0

Update: Er zijn officele persrenders van de Huawei P10 uitgelekt , waarbij te zien is dat de vingerafdrukscanner van de achterkant van de behuizing naar de voorkant is van de behuizing is verhuisd. Net zoals bij de Huawei Mate Porsche Edition

Geef een reactie