Huawei zoekt testers voor Android 7.0 en EMUI 5.0 op de P9

Huawei zoekt testers voor Android 7.0 en EMUI 5.0 op de P9

You’ve got mail!

Zojuist is er bij een heel aantal mensen een mail in de inbox verschenen met de vraag of er mensen zijn die mee willen doen met de beta test voor de Huawei P9 Android 7 EMUI 5.0 beta test.

 

Lees hier de volledige mail.

In de mail staat een grote knop waar je op kan klikken om ook beta tester te worden. Verder zetten ze nog een speciale feature van EMUI 5.0 in de spotlights, deze feature is wel op een hoop punten een een complete vernieuwing. De feature waar ze het over hebben is de dual profile op je telefoon waardoor je jouw prive en zakelijke dingen op een telefoon kan gebruiken zonder dat je met 2 Google accounts of 2 telefoons rond hoeft te lopen. Het is namelijk als volgt. In de nieuwe EMUI 5.0 versie van Android 7 heeft Huawei de mogelijkheid toegevoegd om mirror apps te maken apps die normaal maar een telefoonnummer en profiel accepteren worden door die functie een 2de keer geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat je dus bijvoorbeeld 2 WhatsApp profielen op je dual sim telefoon kan gebruiken inplaats van de 1 restrictie die door WhatsApp is opgelegd.

 

EMUI 5.0

Wij als Ambassadeurs van Huawei en Honor hebben nu al enige tijd de beta van EMUI 5.0 op onze Honor 8 draaien en vast op de Mate 9. Wij zijn over het algemeen erg tevreden en zeker met dingen zoals een app-drawer en andere mogelijkheden die EMUI 5.0 bied ten opzichte van de vorige EMUI versies valt ons erg op dat Huawei probeert door hun software aan te passen en beter te maken hier in het westen groter op de kaart te worden. Wij hopen op nog veel meer toffe dingen.

Geef een reactie