Huawei P9 Lite + Huawei Band aanbieding voor 299,-

Huawei P9 Lite + Huawei Band aanbieding voor 299,-

Sale…..

Mediamarkt heeft nu wel een hele aantrekkelijke aanbieding. Deze grootgrutter heeft namelijk de Huawei P9 Lite in de aanbieding. De Huawei P9 Lite, welke meer dan 10 miljoen keer over de toonbank is gegaan is voorzien van een stijlvol design en heeft een 5,2 inch LCD scherm, een 650 Kirin processor met 3GB RAM werkgeheugen en een intern opslag capaciteit van 16GB welke met een geheugenkaart is uit te breiden. Dit in combinatie met een accu van 3000 mAh is dit een zeer goed toestel voor ieder die over een stijlvol snelle smartphone wil beschikken en niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken, en heeft dus geen problemen met én het spelen van een game en even een bericht via Facebook versturen naar je oma bijvoorbeeld.

alt-Huawei P9 lite

Dat is niet alles wat je voor je zuurverdiende centen krijgt

Naast dat de je de Huawei P9 lite ontvangt krijg je er ook nog een Huawei smartwatch bij. Deze smartwatch die zich gemakkelijk met de Huawei P9 laat synchroniseren is een goede combinatie om je dag nog beter door te komen. Deze is water bestendig en kan tegen een stootje, telt alle stappen die dagelijks maakt en je kan uiteraard al je binnenkomende notificatie direct lezen. Deze smartwatch staat bij ons bekend als de Honor Band Z1. Of dit daadwerkelijk zo is, weet ik niet. Uitgaande van de afdeling die Mediamarkt gebruikt, is het de Honor Band Z1.

De Mediamarkt heeft dus de Huawei P9 Lite samen met de Huawei smartwatch (Waarschijnlijk Honor Band Z1) in de aanbieding voor 299 euro, en is via deze link te bekijken.

Helaas krijgen wij geen provisie van deze reclame 😉

 

 

Geef een reactie