Notificaties in EMUI 5.0 OTA update

Notificaties in EMUI 5.0 OTA update

Oud probleem

Gister schreven wij over het feit dat de notificaties in EMUI 5.0 met Android 7.0 niet helemaal top waren met de keuze tussen nummers en helemaal niets. Wij hebben hier ook al een tijdelijke oplossing voor gegeven in hetzelfde artikel als waar wij dit probleem aankaartte.

OTA Update met oplossing

Nu zagen wij net op twitter een bericht van Alex Dobie die op zijn Mate 9 een OTA update had ontvangen en in die update zat iets erg leuks. Toen hij in de instellingen van de telefoon keek bij de notificaties zag hij iets leuks.

 

In de instellingen heeft hij er een derde optie bij gekregen. De optie ‘Icons’ deze vervangt het dus de nummers en helemaal niets waardoor je gewoon zoals ouds weer een normale notificatie bar krijgt waar je kan zien welke apps jou een notificaties hebben gestuurd.

Wat nu?

Op dit moment wachten wij als ambassadeurs natuurlijk ook op een OTA. Ons Huawei Mate 9 toestel draait ook al op EMUI 5.0.

Het is nu dus voor ons nog even afwachten.

#TeamHonorNL

Geef een reactie