Huawei en Ajax maken jeugdteam heel erg blij

Huawei en Ajax maken jeugdteam heel erg blij

ajax

Huawei is een van de sponsoren van Eredivisie club Ajax. De samenwerking gaat verder dan alleen een paar reclameborden in de Arena. Ook op het gebied van leuke acties heeft Huawei een prettige samenwerking. Onlangs kwam een leuke samenwerking tot een leuk einde toen de spelersbus een jeugdteam kwam  verrassen tijdens de training.

Huawei en Ajax delen uit

Het zou je maar gebeuren: sta je ongestoord je beste te oefenen, komt de Ajax spelersbus je clubterrein opgereden. Dit overkwam de jonge spelertjes van JO-11-1 van FC Abcoude. Zij waren de winnaar van “Train als een prof”. Bij deze gezamenlijke actie van Huawei en Ajax konden jeugdteams uit heel Nederland hun leukste teamfoto insturen om kans te maken op een complete set trainingsmaterialen van Adidas.
Huawei ontving meer dan vierhonderd foto’s van enthousiaste jeugdteams uit heel Nederland. Na een voorselectie had Ajax-speler Younes de eer om tijdens een live sessie op Facebook de drie winnaars te trekken.

 

Wat de drie winnende teams niet wisten was dat een van hen de materialen overhandigd zou krijgen door spelers van de Ajax-selectie zelf, waarna ook nog een gezamenlijke training met deze profs zou volgen.

Op 21 november werden de spelers van FC Abcoude JO-11-1 tijdens de training overvallen door Ajax-spelers Kasper Dolberg, Daley Sinkgraven, Riechedly Bazoer, Jaἴro Riedewald, Matthijs de Ligt en Bertrand Traoré die met de Ajax spelersbus de gewonnen materialen kwamen afleveren.

Ajax

In de onderstaande video zie je hoe enthousiast de spelertjes reageerden op het bezoek, de gewonnen prijs en de gezamenlijke training.

Geef een reactie